Pyssel



Jag har haft lite pysselkväll här för mig själv!!Ibland kan jag tycka det är skoj!Jag har gjort några armband som möjligtvis går att använda,se sen om jag visar bild på dem!Är det fler som tycker det är skoj att pyssla imellanåt?!
Tiden går så fort när man sitter där...

Marilyn Monroe!



Dessa strumpor kunde jag inte låta bli att köpa igår!!=0))Allt med marilyn Monroe på så säger jag JA TACK!!!

Bengt&Lotta

Bengt och Lotta är ett företag som designar olika saker bla smycken och deras saker är så snygga!(jag har en ljustake och ett annat halsband därifrån)Företaget ligger i skillingaryd,men vissa affärer har säkert köpt in en del saker,som jag har sett lite var stans.
Jag fick i julklapp denna söta ängel som jag tycker är så söt!Ängeln är i silver och halsbandet svart läder.


Ursäkta den dåliga bilden!!!

Min Idol


Nagellacks prenumation!

jag har hittat en sida där man kan prenumerar på nagellack,gissa vad kul!Att man bara surfar omkring lite så kan man hammna på de mest roliga och konstiga sidor!Men denna tycker jag är kul.Sidan heter Nailmail.se.Gå in och titta ni också om ni är intresserade!

Zoya va märket med nästa prenumation,jag har inte prövat det märket,men har förstått att det ska vara bra!Är det någon som vet något om det!?

Jag ska ta ett kort och visa det när det kommer i januari!!

Lite tips

Här kommer lite tips på hur ni ska göra när ni ska lukta på parfymer i butiker,kan va ganska jobbigt i mellanåt och sedan vet man inte vad man har luktat på!

♥Spraya på testpapper.Vänta en stund så att alkoholen torkar innan du luktar på pappret.Sniffa med ett par minuters mellanrum för att känna hur doften utvecklas.Efter 10 minuter känner du hela doften.

♥Lukta på kaffe mellan dofterna.kaffebönor rensar luktreceptorerna i näsan så att du kan gå på nästa doft.(nu har ju inte alla affärer detta,kicks bruka ha,men ha du några hemma kan du ju ta några i en påse och ha i fickan=))

♥Välj fyra favoritdofter.Testa två på varje arm.En vid handledens insida och en på utsidan av underarmen,uppe vid armbågen.

♥Vänta.Vänta tills hela doften visat sig på din hud innan du fattar ditt beslut.30 minuter är absolut minimum innan du tar fram kreditkortet!!!=0))

Hoppas att det hjälper dig lite på vägen!!

På min parfymbricka..just nu

Jag har en liten silverbricka på en byrå med de parfymer jag använder just nu,tänkte jag skulle visa upp dem
för er så någon kanske få insperation.Och så är det en kul grej!

notes,lily,freesia,cactus flower,green lotus leaf,jasmine,blue tiger lily,gardenia,tuberose,blond woods,helitrope,nutmeg.
Denna skickade jag efter från perfumebay.com för ett tag sedan.(vet ej om den finns kvar,någon som vet?)Detta tycker jag är mest en kvällsdoft.
notes;jasmine,pion,plommon,mandarine,vanilj.
Denna köpte jag på tradera,luktade inte så mycket hade den på dagtid och den är redan slut
notes;Iced accord,yuzu,pomegranatu peony,magnolia,lotus flower,acajou,vegetal amber,musk.
Denna fick jag i julklapp förra året,använder den sparsamt tycker den är så fin med det stora locket,men den luktar inte så hemskt mycket faktiskt,kan bäras både dag och natt.
notes;clementine,black currant,pink pepper,bergamot,freesia,green tea,lilly of the vally,rose,geranium,tonka bean,patchouli,vetiver ledar.
Mmm denna har jag luktat på många gånger och tyckt den luktar underbart,så en dag beställde jag från strawberrynet.com.sedan blev den min.!Passar nog både dag och natt.
notes;mandarin,pink pepper,jasmine,patch ouli,blackcurrant,raspberry,musk.
Ännu en härlig doft,som har lite fart i sig,fick det i julklapp också

Och så har jag ju buberrys the beat som finns längre ner på sidan!=))

Harajuku Lovers Fragrance

gwen stefani och hennes band har gjort nya parfymer i form av små söta harajuku (dockor).Jag fick hem två stycken provdofter från dessa ena dockan som ska vara gwen (G) och den andra som heter lovers.Jag tycker det är lite kul så för jag gillar gewens musik.Jag har hittat bilder på dem som doftproverna ska vara.notes;Mandarin,coconut,appleskin,jasmine sambac,freesia,magnolia,coconut cream,white sandalwood and cottonwoods.
Jag personligen tyckte det luktade för mycket kokos.
Notes,bergamot,pink pomelo,peach,bambo leaf,watery peony,living hydroponic lace rose,jasmine sambac,nectarin blosson,creamy paperwhites,egyptian jasmine,ylang ylang,vanilla,musk and blond wood.
Jag tyckte bättre om dena love doften,kanske lite mer diskret.kanske passar tills ens lillasyster eller lill tjejen,men ack så söta dessa flaskor är.Har dock ej kommit till sverige än!


ångest

jag har pratat med min bror i telefon precis nu,och då kom det på tal om min halvbror.Jag har några halvsyskon som jag vet om och de bor på ganska nära avstån typ 6-7 mil från mig!Och ena brodern har jag på facebook så nu vill min bror att jag ska skicka en julhälsning och se om han är intresserad och svara på detta mejl!Det tycker jag är skitjobbigt rent ut sagt!

Jag är en fegis längst innerst inne när det handlar om sånt här!!!=( Jag skrev ett brev för några år sedan till min riktige far,men jag har inte hört något ifrån honom heller och man börjar ju undra då också?!Han kanske inte vill se mig , då kanske man inte ska ta kontakt med brodern???Men han godkände mig på facebook.....

Men jag ska idag skicka en liten julhälsning till honom så få vi se,det värsta är att han inte hör av sig eller kanske skäller ut mig,men iförsig då vet jag ju!

Vädret gör det ju inte bättre heller....Regnet bara öser ner här hemma..suck..

Några tankar om dagen

Idag steg jag upp tidigt för att hinna gå en runda på stan och köpa de sista julklapparna.Och det va mycket folk som röde sig i butikerna idag,säkerligen för att handla de sista klapparna.
Jag köpte ett par svarta jeans på veromoda för 399kr och så fick jag en sjal för att jag handlade för 300kr.Sedan va jag på hälsokosten och köpte inläggsulor för jag har fått så ont i fötterna och det va så himmla skönt,men de gick på 200kr så de va inte så billiga.
Och så postade jag ett efter släntrand julkort som man bruka få.Och så va jag ju och hämtade mitt paket från strawberrynet..och nu börjar det kännas att jag har stigit upp tidigt,ska slappa framför tvn ikväll.Och det ska bli så skönt!

Jo jag tog ett kort på mig själv innan jag stack ner till stan,så här ser jag ut.

rött

jag blev så inspirerad av alla skönhets bloggar som målar sina naglar och visar upp dem!Jag tänkte jag skulle testa också.Så det blev röda naglar ikväll,med små vita stjärnor som jag har stämplat dit!
Ni få ursäkta bilden tagit den med mobilen , för min vanliga kamera dog,måste ladda batterina.Hoppas ni kan se lite ivarjefall..

Jag använda creative nagellack+nagelbolagets stämpel+färg+mönster

Nagellacket  creative  #85 candy apple
Base coat stickey creative
Super Shiney creative


Det kom ett paket..

I dag när jag vaknade och gick ut till brevlådan låg där ett avi från posten att jag hade ett paket att hämta!Gud va kul,jag älskar att få paket med posten även om jag få betala!Nu va detta paket från strawberrynet.com.
Med en parafym,jag har gått och väntat på detta!Det är doften från burberry,THE BEAT.Just nu min favorit!!

notes.bergamot,cardamon,pink pepper,mandarin,iris,bluebell,leylon tea,white musk,vetiver and cedarwood.

mina sötnosar!!

Ja det är väl dags att visa upp mina katter då.Den äldsta hona som heter fia och är 8 år(hon till höger) och minstingen heter Ozzie och är 3 år.De är inte några gemensamma gener,den lilla kommer från en annan kull.
Såhär ser de ut när man sitter och äter hos mig,med två tiggande katter...
                   

julledighet!!!

Ja nu sitter jag här vid datorn och skriver klockan 06,48 att nu har jag julledighet från jobbet!!!
Och jag hoppar av glädje,det är så många dagar 17-18 st,men nu kommer det lite saker att göra innan julen
kommer....Men det blir ju jul i allafall!!=0)
Tänkte jag skulle hinna med och gå på stan lite idag,måste nog gå upp lite tidigare.Så nu ska jag gå och lägga
mig.(jobbar natten)


Denna bild säger en hel del jag tycker den är så fräck,men ändå..
(katten liknar mina katter,jag har 2 st grå monster,hehe)

Beställning

Jag har varit ute och surfat runt lite och landade in på cocoo.se och det slutade att jag beställde ett armband och en klocka!De bjöd på frakten också och det blir lagom tills min lilla lön kommer!Jag har varit inne där innan och kikat och ångrat mig ,men nu slog jag till det blev dessa saker:

Armband 95kr
klocka 195kr

Dior homme sport

jag va och handlade lite julklappar bla till min bror,han ville ha en parfym och då fick det bli denna till slut,jag tycker det är svårt att handla parfym till killar..Hoppas han gillar den!
Men jag frågade om de hade lite parfym prover men det satt långt inne men till slut fick jag några till killar och ett prov till tjej.Jag ska visa upp det provet senare!

Ed Hardy-love kills slowly

Denna parfymen är jag lite sugen på!Det är så många dofter i denna flaska som låter så spännande.!Och så tycker jag om motivet på flaskan och namnet givetvis!Och det blir bara ännu mer spännande att det är från en tatuerare..Är det någon därute som vet hur den luktar,skriv gärna en kommentar.jag vet inte hur den luktar men en beskrivning låter så här;



A fruity floral with notes of appel souffle,mango,wild strawberry,rudy red grapefruit ,freesia petals,watery muguet,linden blossom,warm amber,musk,tonka bean and vanilla pudding!!

om mig..

Denna blogg ska handla om ig och mina intressen typ skönhet,smink,parfym och smycken,katter,böcker ....ja med andra ord lite av varje,det som jag känner för..!Jag har redan en blogg om mat,men där ska det bara va mat annars så blir det så konstigt om det plötsligt dycker upp smink och sånt!=)
Det kan va skönt och bara skriva av sig lite ibland!!

RSS 2.0