Lite pysseltid....

och detta blev resultatet,jag sydde mössor till min son i ett så sött tyg!!!Det är ju förhärligt!!Det va ju ett tag sedan jag sydde och jag har inte sytt så mycket innan heller,typ en gardin då och då.Men det va faktiskt kul och rogivande och det blir nog fler framöver kan jag tänka mig!!
vad tycks?

septembers dofter...

från yankee candle är dessa två godingar som jag verkligen älskar,har eller snarare hadde dessa i small jars,
men de börjar ta slut,så det blir till att köpa nya!nu när det är 25% rabatt på dessa.
och såhär beskriver de dofterna::

Kitchen Spice - Denna härliga doftblandning av apelsin, kryddnejlika, ingefära och kanel kommer att bli din favorit i köket.

Black Cherry - Den otroligt delikata sötman hos fylliga, mogna svarta körsbär.


höstens nya dofter...

dessa dofter är nya inför hösten,ser de inte härliga ut!!jag skulle vilja ha allihop.men det är ju jag det!
visst är det en härlig bild!!!Som sagt jag e sugen på alla,men den första o tredje e jag mest sugen på!!!

På mitt köksbord...

har jag äntligen kunna ställa en blomma utan att min lilla son rör den,har varit lite tråkigt att inte kunna ha något just på köksbordet!Och idag blev det detta!
givetvis ett ljus jämte blomman,som är tänt nu ikväll och doftar gott i hela köket!!Den andra månadens doft cranberrychutney,i bakgrunden ligger tidningen hembakat,den gillar jag också,så härligt att bara studera bilderna och recepten,hinner inte baka så mycket nu heller!:)
visst ser det gott ut!!mums!!

En till..

av månadens doft från yankee candle,och det är warm spice
och enligt yankee candle beskriver de såhär,
 
En delikatess... klassisk blandning av vanilj, brunt socker, kanel och muskot.
 
 
jag har inte testat den än så jag återkommer om denna,och detta är en small jar och kostade 90kr bara för att det är månadens doft!

vaxkakor...

har yankee candle också,också ett lite billigare alternativ om man vill prova lite av deras dofter,jag har ett ex antal av dessa,tror de kostar 20-22kr och håller ett antal timmar,man bryter små bitar under tidens gång.Man lägger inte hela kakan för då få det inte plats(jag gjorde det första gången jag skulle testa nämligen),man ska då ha en aromalampa.

Såhär ser de ut;

denna har jag dock inte testat än,men låter mums.

denna har jag testat , men va inte sådär förtjust iden.

denna har jag testat och luktar prästkrage och då menar jag det,va inte så förtjust men den växte till sig och nu gillar jag!!!

denna har jag på ljus och doftar också så jättegott!!!

har inte testat denna heller men återkommer,för är lite sugen dock.

Ja detta va bara en liten glimt av alla jag har och som finnes där ute,har ni inte testa yankee candle så tycker jag att ni ska göra detta,både för mysighetens skull och för doften.

I mitt kök.....

brinner en liten small jar yankee candle i doften mandarin cranberry och den doftar så fruktigt,ja den tillhör ju den kategorin förstås:)den köpte jag förra året,o jag har hyfsat mycket kvar!!!också lite höstigt över den tycker jag.Ursäkta de dåliga bilderna men tog dem i mörkret dock!

dessa tror jag ligger på 129kr.

de har också så härliga bilder på burkarna tycker jag!

Yankee candle..

säger jag bara!!!Gud så gott det doftar,har nog fått en ny passion här i livet:)  Har ni doftat på dessa ljus?Jag har det,synd bara att det är så dyra men det är verkligen kvalitet ljus,doftar hela tiden,medan vissa bara doftar en stund när man tänt dem...suck.. är så trött på dessa ljus,då kör jag på jankee candles ljus!!!

Och så har dom något som heter månades doft och då är det 25 procent på den doften!!!Jag köpte faktiskt en medium jar i månadens doft,,,och den är UNDERBAR!!:)


cranberry chutney,doftar så gott!!!Och mysigt är det också!!

detta ljus har en brinntid på 90 timmar,,det räcker ju ett tag...

man kan bla köpa ljusen här yankeecandle.se
Ha en trevlig kväll!!!

jag har visst...

glömt bort bloggen!!!he,he..har ju gått 2 år nu!!!Men jag har haft fullt upp med min son som är 2 är nu!Tiden den bara springer iväg.Men jag ska försöka blogga lite oftare nu när man har kvällarna lite mer friare o att han sover bättre också!Men det blir inte så mycket om smink,det blir väll mer om min vardag och så kan jag tro!
ha en skön kväll alla!

RSS 2.0