3 filmer..

som jag har hunnit med att se,nu när jag ha varit dålig!!
Är dessa,


Två dagar innan sitt bröllop så åker Doug och hans tre polare till Las Vegas för att festa loss på en oförglömlig svensexa. Men när de tre marskalkarna vaknar upp med sprängande huvudvärk morgonen efter så är gårkvällen en enda stor minneslucka. Deras lyxiga hotellsvit är fullständigt vandaliserad och brudgummen är försvunnen.

Utan en aning om vad som hänt och med väldigt lite tid på sig så måste trion följa sina dimmiga spår bakåt i tiden. De får gå igenom alla sina dåliga beslut för att komma på var det gick snett och förhoppningsvis hinna få Doug tillbaka till Los Angeles i tid till bröllopet.

Ju mer de upptäcker, ju mer inser de hur illa ute de verkligen är.

se den!!det va längesedan jag skrattade så till en film!!!!!



Rorschach är en maskerad äventyrare som tidigare ingått i "The Watchmen", en legion av brottsbekämpande superhjältar. En dag hittar han en av sina f.d. kollegor brutalt mördad. Han anar att saker och ting inte står rätt till och upptäcker att någon försöker utplåna alla superhjältar. I ett försök att ställa allt till rätta kontaktar han sina gamla kollegor, som visar sig vara en luggsliten grupp föredettingar, av vilka bara en har superkrafter alls. Tillsammans upptäcker de en konspiration som kan få ödesdigra konsekvenser för hela mänskligheten, samtidigt som de inser att deras gemensamma förflutna i hög grad kommer att påverka framtiden. Deras uppdrag har alltid varit hålla ett vakande öga över mänskligheten... men vem bevakar "The Watchmen"?

Nja,filmen va väl sådär,inte vad jag hade förväntat mig,men den är klart se värd!!!



Becky lever ett glamoröst liv i New York och hennes högsta önskan är att arbeta på en trendig modetidning. När hon får jobb som ekonomiskribent på en finanstidning inom samma förlag ser hon sin chans att få in en fot i branschen. Det blir dock inte riktigt som hon tänkt sig. Hennes spalt "Flickan med den gröna scarfen" blir en oväntad succé och själv blir Becky kär i sin snygge chef, arbetsnarkomanen Luke (Hugh Dancy). Men Becky bär på en hemlighet som hon till varje pris måste dölja vilket leder till oanade komplikationer...

Bättre än vad jag trodde fick en hel del skratt,helt klart se värd,en romantisk komedi!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0